Translate

tisdag 7 januari 2014

Glädje x 3

Jag hoppas att ni alla fått ha det bra under jul- och nyårshelgerna och att ni, i alla fall till viss del kunnat njuta av lite ledighet.

Här i Ångermanland lyser snön fortfarande med sin frånvaro, vilket är mycket ovanligt. I normala fall skulle snötäcket vara upp mot en meter tjockt vid den här tiden på året. Förhoppningsvis kommer vädergudarna snart på bättre tankar och ger oss en lagom dos av den vita varan.

Julen är barnens högtid, men jag kan inte förneka att det är ganska roligt om jag också får öppna ett eller ett par prasslande paket.

I ett kuvert gömde sig en gåva som lyckades sprida glädje tre gånger:
Gåvan var till glädje för givarna, för mottagaren av brevet och sist - men inte minst - för barnen på Basundhara. Ungefär som ett Kinderägg alltså  :-)


Jag hoppas att 2014 för med sig lite glädje till alla på vår planet, och att världen ska förskonas från de hemska naturkatastrofer som 2013 bjöd på.


Glädje!
På Basundharas vänners hemsida hittar ni fler gåvobrev att användas vid olika tillfällen, som till exempel Mors dag och Födelsedagar   > Klicka härInga kommentarer:

Skicka en kommentar