Translate

måndag 6 februari 2017

Pengarna har landat

Vid årsskiftet kunde föreningen återigen överföra de insamlade pengarna till barnhemmets konto i Indien, 40.000 kronor!

Vi har nu fått bekräftat från Giridhari och Snigdha att pengarna landat, och att de kommer att fördelas mellan barnhemmet (20%) och skolan (80%), precis som årsmötet beslutade.

Kvitto på att Basundhara mottagit pengarna


De är som vanligt oerhört tacksamma för vår hjälp, och kommer framöver att ge oss information på vilket sätt pengarna gjort skillnad.

Giridhari, som är socialsekreterare på barnhemmet skriver:

Kära Laila,
jag hoppas att allt är bra. Stort tack för er omtanke om Basundhara och Sri Aurobindi School. Idag har vår revisor kontaktat banken och fått information om att pengarna har anlänt, och i morgon skickar vi ett kvitto till er på att vi mottagit ert bidrag. Återigen, tack för era ansträngningar och ert samarbete.
Hälsningar
Giridhari

Barnhemmet


Snigdha, rektor på skolan skriver:

Kära Laila,
jag önskar dig ett lyckligt och välmående 2017. Jag är glad att kunna informera dig om att den 27 januari 2017 överfördes 80% av era donerade pengar till skolans konto (235.634 Rupier). På den verkställande kommitténs och alla barns vägnar, framför jag vårt hjärtliga tack för era ansträngningar och generositet. I mitt förra mail nämnde jag våra planer att bygga en skyddsmur runt skolan. På grund av olika anledningar har vi inte kunnat påbörja arbetet som planerat. Men om Gud vill planerar vi att starta med byggarbetet i mitten på februari eller början på mars. Jag kommer att hålla dig informerad och skicka foton allt eftersom arbetet fortskrider. Den 11 februari kommer vårt årliga firande att äga rum, och just nu är barnen fullt upptagna med förberedelserna. Det är en stor och festlig händelse för dem. I övrigt är allt Ok här. Jag hoppas att du och din familj mår bra.
Hälsningar
Snigdha

Skolan


Vi har sammanlagt skickat hela 326.000 kronor sedan starten 2003. Fantastiskt jobbat av er alla - ingen nämnd och ingen glömd!

Här passar uttryck in som "Många bäckar små" och "Ingen kan göra allt, men alla kan göra något".


Tack! Tack! Tack!
Fortsätt gärna att göra skillnad!
Pg 29 26 28-5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar